Blogia
°º¤oðOÔ [L.P.A.] ÔOðo¤º°

D.N.A. 2

D.N.A. 2

A partir de diumenge, 22 de febrer, arriba el Megaplayboy al 3xl.net. Tremoleu, noies!


Si encara no coneixes en Junta Momonari, diumenge, 22 de febrer, tens una cita amb ell. Si ets noi cap problema, ara bé, si ets noia deixa que t'avisem, resulta que en Junta és el Megaplayboy, un dels homes més seductors de la galàxia.

En Junta Momonari és el protagonista de DNA2, a primera vista un noi normal i corrent de 16 anys, però ell serà el causant d'un greu problema de superpoblació que patirà el planeta Terra del futur. En Junta és un lligón amb potència, no hi ha noia que se li resisteixi.

Per sort arribarà una enviada especial del futur, la Karin Aoi, que intentarà evitar la catàstrofe. Però la Karin és molt despistada i a més d'evitar la transformació d'en Junta en Megaplayboy el que farà és avançar-la. Caos!!!

Si vols saber com acabarà aquesta història et recomanem que cada cap de setmana estiguis atent a la programació del 3xl.net.

Ah! i si vols informar-te una mica millor d'aquesta estrena 3xl.net et recomanem que entris al minisite de DNA2 a la web del 3xl.net i et posis al dia sobre vida i miracles dels personatges, les millors webs, les sinopsis de tots els episodis...3xl.net

0 comentarios